Lancement officiel de mon coaching pour progresser rapidement en Bourse

V-ați săturat să vă plantați investițiile la bursă și să vă vedeți cum se destramă capitalul?

Vă pot ajuta.

Vrei să fii mai bine sprijinit pentru a face progrese mai rapide pe piața de valori. Toate cu bunătate și atitudine pozitivă.

Când sunteți nou pe piața de valori, există două modalități de a ajunge acolo.

Primul este cursa de obstacole. Deși s-ar putea să te simți capabil să te descurci cu cunoștințe avansate, s-ar putea să te lupți mulți ani. Ai șanse mari să-ți alergi greșelile. Pe scurt, îți va lua mult timp să fii un investitor eficient.

Citirea cărților și chiar efectuarea celui mai bun curs de formare online pe piața bursieră vă pot ajuta. Dar cărțile și instruirea nu sunt destinate special pentru noi și nu oferă ajutor personalizat specific nevoilor dumneavoastră. Știu că este greu să auzi astfel de lucruri, dar este în mare măsură adevărul.

A doua modalitate de a avea succes este antrenamentul. În plus, este mai interactiv cu contactul direct pentru a vă rezolva rapid problemele. Ceea ce vă propun și să spunem dacă aveți un buget care are timp liber, este să vă însoțească peste 4 sesiuni de o oră.

Scopul este de a începe între tine și mine pe o linie clară, adică din abilitățile și nevoile tale imediate de a progresa și de a deveni un bun investitor de acțiuni cu seninătate . Ulterior, aș putea merge mai departe asupra lucrurilor cu care s-ar putea confrunta în viitor. Acest lucru vă va permite să obțineți rezultate mai rapide în loc să vă luptați solo în colțul dvs.

Ca exemple de rezolvare a problemelor, vă pot oferi sfaturi despre cum să construiți un portofoliu de acțiuni care să corespundă profilului dvs. de risc sau cercului dvs. de competențe, sau chiar să vă rupeți barierele psihologice.

Nu în cursurile marilor școli de finanțe progresăm pe piața de valori, ci punând mâna în nămol

Mi-am murdărit mâinile pe bursă de peste 7 ani. Desigur, nu sunt un boloss în costumul și cravata unui grup financiar. Dar am dobândit abilități pe care le pot pune la dispoziția dumneavoastră pentru portofoliul bursier, averea dvs. sau pensionarea.

Dacă sunteți interesat, vă invit să vă uitați la această ofertă și să vă înregistrați pentru a beneficia de acest program de sprijin pentru coaching .